همشهری آنلاین-گروه سیاسی: رئیس هیات تحقیق و تفحص از عملکرد کانونهای وکلا در مورد لزوم ورود وزیر کار به اصلاح اساسنامه صندوق حمایت وکلای دادگستری گفت: بر اساس ماده۱۷ قانون ساختار نظام جامع رفاه و تأمین مصوب ١٣٨٣ با اصلاحات بعدی، وزارت رفاه و تأمین اجتماعی مکلف بوده حداکثر ظرف مدت یک سال از تاریخ تصویب این قانون نسبت به بررسی و اصلاح اساسنامههای کلیه دستگاههایاجرایی، صندوقها و نهادهای دولتی و عمومی فعال در قلمروهای بیمهای، حمایتی و امدادی (درچارچوب طرح جامع امداد و نجات کشور) نظام و سایر دستگاههایی کهشمول قانون بر آنها مستلزم ذکر نام است، اقدام کند و مراتب را پس از تأیید شورای عالی رفاه وتأمین اجتماعی بهتصویب هیأت وزیران برساند.
محمدتقی نقدعلی گفت: در استعلامی از وزارت کار این سوال مطرح شده است که حال با توجه به عبارت «صندوقها» در ماده مرقوم، آیا صندوق حمایت وکلا و کارگشایان دادگستری مشمول ماده مذکور می باشد یا خیر؟ که وزارت کار در پاسخ به این شرح اعلام داشته در خصوص شمولیت صندوق حمایت از وکلای دادگستری در ماده ۱۷ قانون ساختار نظام جامع رفاه و تامین اجتماعی، به اطلاع می رساند؛ بله به این دلیل که کلمه صندوق در ماده۱۷ قانون مذکور عام است. منظور کلیه صندوقهای بازنشستگی و حمایتی بیمهای می شود. بنابراین شامل صندوق حمایت از وکلای دادگستری نیز میشود.
نماینده خمینیشهر افزود: ما با وزارت کار برای اصلاح اسناسنامه صندوق حمایت از وکلا مکاتبه میکنیم و از وزیر کار تقاضا دارم به صورت جدی نسبت به اصلاح اساسنامه این صندوق ورود کند. در حال حاضر وکلا با مشکل بیمه درمانی مواجه هستند و ان شاالله پس از اصلاح اساسنامه صندوق حمایت و یا ادغام آن در سازمان تامین اجتماعی، شاهد بهبود وضعیت وکلا شویم.
نقدعلی با اشاره به اینکه هر چقدر در مسیر تحقیق و تفحص پیش برویم به موارد خوبی میرسیم گفت: کانونهای وکلا باید رویه خود را عوض کنند، تا شاهد ارتقا جایگاه وکالت شویم.
وی در ادامه افزود: با توجه به وجود مشکلات دوره کارآموزی وکالت پیگیری میکنیم تا الکترونیکی شدن دورههای کارآموزی با تعرفه معین اجرایی شود.
محمدتقی نقدعلی به همشهری آنلاین گفت: با توجه به وجود مشکلات دوره کارآموزی وکالت پیگیری میکنیم تا الکترونیکی شدن دورههای کارآموزی با تعرفه معین اجرایی شود.
کد خبر 825709
نظر شما